Giz Filo Motosiklet Kiralama

Motosiklet Kiralamanın Finansal ve Operasyonel Kolaylığı

Paket servis hizmeti vermeyi planlıyorsunuz ve motosiklet kiralama veya satın alma seçenekleri üzerinde kararsızsınız sizler için hangisinin daha mantıklı olabileceğini maddeler halinde yazarak karşılaştıralım dedik.

Paket servis hizmetinde ne kadar az sorun yaşarsanız yani kısacası müşteri memnuniyetini üst seviyelerde tutarsanız müşterilerinizin sizleri arkadaşlarına ve çevresine tavsiye etme olasılığı o kadar artmaktadır. Kısacası paket servisi ne kadar kusursuzsa o kadar çok müşteri ve karlılık demek işinizi daha çok büyütmek demek.

Peki Paket servisin kusursuz olması için hangi parametreleri iyileştirmek gerekir? Öngörülebilen problemler var mı? Bunları en aza indirmek mümkün mü? …

Paket servisinde aksaklıklara neden olabilecek öngörülebilen problemleri biraz irdeleyelim.
1. Paket Servis Motosikletinin Arıza vermesi
Bu sorun en öngörülebilen sorunların başında gelir. Sizi  ve işletmenizi oldukça can sıkıcı bir sürecin içine sokmaktadır.
Onarım sürecinin ne kadar süreceğini kestirememek paket servisinde ciddi aksaklıklara neden olabilir. Hatta paket servis hizmetini bir kaç gün kapatmaya götürebilecek bir sürece doğru gidebilirsiniz.
Yemeksepeti gibi onlline spariş platformlardaki puanlarınızın düşmesi de muhtemel bir durum olacaktır.
Bu en istemeyeceğimiz bir teknik sorun olmasına rağmen çözümü;
Tabi ki “Giz Motosiklet kiralama” hizmetinden motosiklet kiralamak olacaktır.
Motosikletin tüm arıza sorunlarını bakım onarım sorunları ile ilgilenen ve size bu maliyetleri yansıtmayan bir dış kaynak kullanmak kulağa oldukça hoş geliyor öyle değil mi. Stres yok onarım ücretlerini düşünmek yok ve paket servisini kapatmak yok. Giz motosiklet kiralama hizmetleri  sizi motosikletsiz de bırakmıyor. Onarım sürecinde yedek motor vererek paket servis hizmetinizin aksamamasını da sağlıyor.
2. İş hacminin büyümesi ile talebe cevap verebilecek motosikletleri almakta yaşanabilecek finansal zorluklar.
Paket servise başladınız ve müşterilerinizin sayısı hergeçen gün arttı artık talebe cevap vermek için filonuza yeni motosikletler eklemeniz gerekiyor diyelim. Motosikleti bir anda satın almanın getireceği finansal zorluklar, yaşanabilecek finansal kayıpların önüne geçmek artık oldukça kolay.
Giz Kiralama hizmetleri kobi dostu çözümler sunmaya devam etmektedir. Aylık uygun fiyatlı sabit ödeme seçenekleri ile artık işletmeler işlerini büyütmek için yüksek maliyetli motosikletler almak zorunda kalmayacaklar.
Exit mobile version