Blog

Written by Giz Kiralama

Motosiklet Güvenli Sürüş Eğitimi

Sürüş Pozisyonu; Güvenlik uygun bir sürüş ile başlar. Uygun sürüş pozisyonu, uzun yollarda yorgunluğu önlemenin yanı sıra güvenliği ve rahatlığı da arttırır. Farklı tiplerde motosikletler olabilir ancak hepsi için temel sürüş pozisyonu benzerdir. Doğru Oturuş Pozisyonu:7 Nokta Vücudunuz üzerinde herhangi bir baskı yaratmadan, motosikletiniz ile bütünleşerek daha güvenli bir şekilde sürüş için gözleriniz, omuzlarınız, dirsekleriniz, […]

Mart 1, 2021
Written by kamil kamil

Restorantın İçin Motosiklet Kiralamaya Hazır Mısın?

Paket servis hizmeti vermek  oldukça yorucu ve zor bir operasyonel süreç gerektirir. Motosiklet maliyetleri sigorta, Kasko vergiler, ve daha ön görülemeyen bir çok giderler gözünüzde büyüdükçe büyüyorsa yapmanız gereken en iyi şey Giz kiralamaya uğrayıp motosiklet kiralmak olacaktır.

Eylül 14, 2020
Written by Giz Kiralama

Motosiklet Kiralamanın Finansal ve Operasyonel Kolaylığı

Paket Servis hizmeti vermeyi planlıyorsunuz ve motosiklet kiralama veya satın alma seçenekleri üzerinde kararsızsınız sizler için hangisinin daha mantıklı olabileceğini maddeler halinde yazarak karşılaştıralım dedik.

Temmuz 24, 2020
Written by Giz Kiralama

İstanbul Motosiklet kiralama Fiyatları

İstanbul motosiklet kiralama fiyatları öğrenmek için ofisimize gelmeniz gerekiyor. Ofisimizde sizler için her zaman en uygun seçenekler sunulacak çalışma arkadaşlarımız olacaktır. Hizmetlerimiz kiralama için bakım onarım ilave araç temini olmak üzere tümünü kapsamaktadır.

Temmuz 23, 2020
Written by kamil kamil

Honda Activa S Paket Servis Motosikleti

Paket servisi motosikleti deyince  genelde herkesin aklında Honda scooter’ları gelir.

Dayanıklı olmaları ve az yakıt yakmaları ile ünlüdürler.  Honda Activa S paket servis hizmeti vermek isteyen restoranlar ve diğer işletmeler için tamda biçilmiş kaftan gibi görünüyor. .

Ağustos 25, 2020
Back to top