Giz Filo Motosiklet Kiralama

Motosiklet Lastik Fiyatları

Motosiklet  lastikleri sizi yola bağlar, Kaliteli motosiklet lastikleri de sizi hayata bağlar diyebiliriz. Motosikletlerin en önemli parçaları olan motosiklet lastiklerini kalitesinden emin olduğunuz lastikler ile değiştirmeniz çok önemlidir. Giz Servis Mevsimine uygun Lastikleri kalitesine güvendiği marka lastikleri sizin için tedarik eder ve sökümü takımı dahil fiyat verir. Üstelik motosikletinizi servisimize getirmenize gerek yok mobil araçlarımızla biz ayağınıza kadar geliyoruz.

Teknik ekibimizi arayarak randevu oluşturabilir motosikletinizin marka ve modeline uygun sektörde kaliteli olarak kabul görmüş marka lastikler ile uzman ekibimiz motosikletinizin bulunduğu yere kadar gider ve servis işlemini başlatır.

 

ANLAŞ MOTOSİKLET LASTİKLERİ

Türkiye’nin yerli markası olan anlaş lastikleri kullanıcılarından genel olarak tam not alan kaliteli lastiklerdir. Motosikletler ve Scooterlar için lastikler üreten anlaş esnafın sıklıkla kullanıldığı ve benimsediği bir lastik markasıdır.

Motosiklet lastiklerinde radyal lastik kullanır. Radyal lastik; lastiğin iskeletini oluşturan kord ipliklerinin dönme esnasında yere dik basması veya lastiğin janta oturan bölgesine (topuk bölgesi) dik açıyla yerleştirilmesiyle (90 derece) oluşan karkas yapısıdır.

İki  yapı arasındaki temel fark, Çapraz lastikte konfor ön planda olmasına rağmen yüksek hız performansı ve dönme direnci Radyal lastiğe göre daha düşüktür. Radyal lastik özellikle yüksek performans lastiklerinde tercih edilen bir yapı olup, yüksek hız yanında lastikle yol arasındaki oluşan direncinde azaltılmasını sağlar.

MİTAS MOTOSİKLET LASTİKLERİ

Mitas motosiklet lastikleri

Neler Yapıyoruz:
  • Motosiklet Lastik Tamiri
  • Lastik değişimi
  • Gezici mobil motosiklet onarımı
Exit mobile version